Jump to content

Board issues


Recommended Posts

Posting this here since it is the most active forum.

We are aware, and addressing some ongoing site issues.

Several have mentioned issues adding an image to a post, navigating from page to page and "liking" a post.

Please reply here of other issues you are experiencing with the site.

We apologize it has been ongoing. We are trying to address these. If there are any other issues we need to be aware of, let us know.

  • Like 1
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

For those experiencing the issue, are you using an ad-blocker?  Not specific to HSN, but I was having terrible browsing/navigation experience on all sites a couple of months ago on my laptop, including HSN.  Tried everything, and finally a week or so after the problems started  I removed the ad-blocker I had been using for the last several years and my problems instantly cleared.

Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, bluegrassIU said:

Same here on same system. Have to "open in new tab" to advance. Is that what you are seeing?

I'm also having that issue on Android. I haven't tried the New Tab but I am able to go back to the forum page. It does seem to think that the last page loaded because it shows no unread posts even though but I can jump directly to the last page to read those posts.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, go_iu_bb said:

I'm also having that issue on Android. I haven't tried the New Tab but I am able to go back to the forum page. It does seem to think that the last page loaded because it shows no unread posts even though but I can jump directly to the last page to read those posts.

Have you tried completely logging out of HSN and logging back in?  I had a similar experience last year on my Android that cleared up when I logged out and hen logged back in.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, go_iu_bb said:

I'm also having that issue on Android. I haven't tried the New Tab but I am able to go back to the forum page. It does seem to think that the last page loaded because it shows no unread posts even though but I can jump directly to the last page to read those posts.

I've had this same issue exactly, word for word. I'm also using Chrome on my Android device. Chrome's been acting funky in general for me, though, so I wasn't sure if it was the site or the browser.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, go_iu_bb said:

I'm also having that issue on Android. I haven't tried the New Tab but I am able to go back to the forum page. It does seem to think that the last page loaded because it shows no unread posts even though but I can jump directly to the last page to read those posts.

That's what I do. Both on Android Chrome and desktop Chrome. Won't work if you want to see multiple pages. Clicking the page # or previous/next does nothing. 

There was one football thread that paged through normally but that was it over the last month or so. 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, bluegrassIU said:

Same here on same system. Have to "open in new tab" to advance. Is that what you are seeing?

I thought about changes I made to my laptop around the time I started having issues. I downloaded Honey, the coupon site. I removed it and now this site is working fine again. I guess Honey doesnt like HSN. There could be other sites as well. if this helps.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Indykev said:

I thought about changes I made to my laptop around the time I started having issues. I downloaded Honey, the coupon site. I removed it and now this site is working fine again. I guess Honey doesnt like HSN. There could be other sites as well. if this helps.

'Coupon Site'?  Are you sure?

'Honey' sounds more like one of those porn sites I've been telling you all to avoid.  

Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, bluegrassIU said:

Same here on same system. Have to "open in new tab" to advance. Is that what you are seeing?

Speaking of new tabs, when I'm on my Windows laptop I always open threads in new tabs and never have this issue there. Only have the issue on my Android phone. I use Chrome on both. I have an ad blocker on the laptop Chrome.

I'll try to start opening threads in new tabs on my phone to see if the problem persists there or not.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Seeking6 said:

Maybe I'm not using this site to it's full capability but not having any problems at all.

Can you get to page 510 in the NBA thread for example? What browser are you using?

I have cleared my cookies and re logged in but to no avail. I click on the topic listing to be able to go to the next / previous page but it only works for the adjacent page.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Reacher said:

Can you get to page 510 in the NBA thread for example? What browser are you using?

I have cleared my cookies and re logged in but to no avail. I click on the topic listing to be able to go to the next / previous page but it only works for the adjacent page.

Chrome for me. I just went and clicked on 510 with posts from July and 513 with posts yesterday. Didn't have any issues. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...